Työnantajalle

Etsitkö parasta mahdollista ehdokasta?

University Positions on ollut vuodesta 2004 lähtien yhdessä joidenkin Euroopan johtavien medioiden kanssa suosituin uraverkosto yliopistoille, korkeakouluille ja tutkimukselle. Joka kuukausi verkostossamme ja kumppaniemme verkostossa vierailee useita satoja tuhansia tärkeitä kävijöitä, samalla kun yli 60 000 työpaikan tilaajaa saa jatkuvasti sähköpostitse tietoja sopivista työmahdollisuuksista.

Mikä tekee meistä itsestäänselvän valinnan?

  • Vuodesta 2004 asti olemme auttaneet säännöllisesti yli 1 000 yliopistoa ja tutkimusinstituuttia löytämään parhaat asiantuntijat sekä paikallisella että kansainvälisellä tasolla.
  • Uraverkostomme koostuu 12:sta paikallisesti vakiintuneesta ja huolellisesti suunnitellusta uraportaalista, jotka on toteutettu varta vasten kunkin maan ainutlaatuiseen akateemiseen ympäristöön.
  • Verkkosivustollamme vierailee 300 000 henkilöä kuukaudessa, ja 60 000 järjestelmäämme rekisteröitynyttä ehdokasta on kirjautunut itselleen sopivien työtarjousten sähköpostilistallemme.
  • Työpaikkailmoitukset saavat näkyvyyttä mediayhteistyökumppaniemme Tiede & Edistys, Tutkimus, Euraxess sekä Glassdoor -julkaisujen kautta, jolloin miljoonat eurooppalaiset näkevät ne.
  • Vierailijamme toimivat eri aloilla ja kaikilla eri uratasoilla.

Fordele ved at annoncere gennem os

  • Etuna on kohdistettu ilmoittelu sekä paikallisille että kansainvälisille ehdokkaille riippuen siitä, kuinka laajalti asiakas haluaa levittää ilmoituksensa.
  • Etuna on myös suora yhteys ehdokkaisiin, joiden profiili täsmää asiakkaan täsmäytysjärjestelmämme kautta etsimän henkilön profiilin kanssa. Heti kun asiakas on julkaissut vapaan työpaikan kauttamme, ilmoitus lähetetään sähköpostitse ehdokkaille, joiden profiili vastaa kyseistä kansallisella tai kansainvälisellä tasolla haettua profiilia.
  • Laaja näkyvyys yhteistyökumppaniemme ansiosta saa aikaan sen, että ilmoituksen näkee laajempi kohderyhmä, jolloin oikean ehdokkaan löytämisen todennäköisyys kasvaa huomattavasti.

Ainutlaatuisen ilmoitteluratkaisumme kautta ilmoittaja saa mahdollisuuden ottaa suoraan yhteyden alan hakijoihin sähköpostijärjestelmämme, uraverkostomme räätälöidyn ilmoittelun sekä valikoidun, mutta laajan kumppaniverkostomme tuoman laajan näkyvyyden kautta. Edellytykset ovat siis sataprosenttiset, että löydät oikean ehdokkaan kauttamme.

Onko sinulla kysymyksiä siitä, kuinka etsiä tiettyä ehdokasta?

Toimittuamme yli 10 vuoden ajan alalla olemme auttaneet kaikenlaisessa ​​rekrytoinnissa kaikilla tieteen aloilla ja annamme näin mielellämme asiantuntijan neuvoja siitä, mitä sinun mainostajana pitäisi ottaa huomioon, kun haet uusia työntekijöitä ilmoituksilla. Mikään kysymys ei ole liian outo. Tervetuloa ottamaan meihin yhteyttä 24/7.

Koska olemme yksi Euroopan johtavista uraverkostoista, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ilmoittelumahdollisuuksia joidenkin Euroopan johtavien sanoma- ja ammattilehtien kautta.

Keitä kävijät ovat?

University Positions houkuttelee tutkijoita ja akateemisia koko maailmasta. Koko verkostossa on tällä hetkellä 250 000–300 000 ihmistä, jotka joka kuukausi aktiivisesti ja passiivisesti etsivät työtä Euroopasta.

Kansainvälinen ilmoittelu?

Jos kiinnostut julkaisemaan ilmoituksia Eurooppaan ja muualle maailmaan, leviää (englanninkielinen) ilmoitus eurooppalaisen uraverkkomme kaikkien uraportaalien kautta:

Kaikilla alueellisilla uraportaaleillamme vierailee kuukausittain tuhansia varteenotettavia ehdokkaita, jotka ovat kiinnostuneita tieteen ja tutkimuksen aloilla tarjolla olevista työpaikoista. Jokaisella portaalilla on myös tuhansia työpaikkojen tilaajia, jotka aktiivisesti sähköpostitse pitävät itsensä ajan tasalla tieteen aloilla tarjolla olevista työpaikoista.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Yhteistyö Toisin kuin monet markkinoiden muut toimijat, haluamme työskennellä useiden tärkeiden medioiden kanssa Skandinaviassa ja Euroopassa, jotta sinä mainostajana tavoitat paitsi aktiiviset työnhakijat, myös ihmiset, jotka lukevat asiaan liittyviä uutisia ja jotka saattavat olla kiinnostuneita työpaikan vaihtamisesta. Näkyvyys yhden Euroopan johtavan uraverkoston, University Positions -verkoston, sekä yhteistyökumppaniemme verkostojen kautta antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tavoittaa sekä aktiiviset että passiiviset ehdokkaat sekä mainostaa organisaationne toimintaa kauttamme asiaan kuuluvissa ympäristöissä.

Forskning & Framsteg

Lehti \ 'Tutkimus & Edistys \' perustettiin vuonna 1967, ja se käsittelee tiedettä ja tutkimusta kokonaisuutena. Tavallisia mielenkiinnon kohteita ovat tähtitiede, fysiikka, ympäristö ja ekologia, energia ja tekniikka, lääketiede ja psykologia, luonto ja eläimet, historia ja arkeologia, filosofia ja etiikka, talous, kielet, kulttuuri ja yhteiskuntatiede.

Tutkimus & Edistys -lehteä myydään 41 000 kappaletta kuukaudessa. 98 % lähetetään tilaajille Skandinaviassa. Jokaista numeroa lukee 120 000–150 000 ihmistä. Näistä 40 % on naisia ​​ja 60 % miehiä. Lehden työpaikkaosa on linkitetty TUTKIMUKSEN osalta suoraan Pohjois-Euroopan portaaleihimme.

Lue lisää www.fof.se

Glassdoor

Glassdoor on yksi maailman johtavista kaikkien alojen uraverkostoista. Kun kävijöitä on kuukausittain miljoonia joka puolelta maailmaa, mainostat näin laajasti mahdollisille ehdokkaille asiaan kuuluvissa ympäristöissä. Kun lisäät ilmoituksen University Positions -verkostoon, varmistamme, että vapaa työpaikkasi julkaistaan myös Glassdoor-verkoston kautta.

Euraxess

Tärkein eurooppalainen kumppanimme on Euraxess, joka antaa asiakkaillemme ylimääräistä kansainvälistä huomiota. Euraxess on Euroopan komission ja Euroopan unionin tutkimuksen puiteohjelmaan osallistuvien maiden yhteinen aloite. Kun lisäät ilmoituksen University Positions -verkostoon, varmistamme, että ilmoitus vapaasta työpaikastasi julkaistaan myös Euraxessissa.

Ilmoitusratkaisut

Työpaikkailmoitus

Ilmoituksesi näkyy verkostossamme sekä kumppaniemme verkostoissa viimeiseen hakupäivään asti. Koko ilmoitusteksti julkaistaan yhdessä organisaation logon kanssa. Linkitämme ilmoituksenne organisaationne rekrytointijärjestelmään tai vaihtoehtoisesti tiettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Sähköpostin lähettäminen sopiville ehdokkaille

Sähköposti lähetetään kymmenille tuhansille varteenotettaville ehdokkaille, jotka ovat rekisteröityneet verkostoomme ja haluavat pysyä ajan tasalla uusimmista verkostossamme julkaistavista ilmoituksista. Sovitamme yhteen ilmoituksesi ja ne ehdokkaat, jotka ovat ilmoittaneet olevansa kiinnostuneita ilmoittamastasi erityisalasta.

Academic World News

Read about the latest news from the academic world, you also have the opportunity to publish your own articles about your research via Academic world news & University Positions. You can connect your articles to your employer profile and boost specific adverts that you also wish to publish via University Positions. For publishing of articles please send us an e-mail with further information to: info@universitypositions.eu

New Face

Via "New face" you can read interviews and information about researchers and academics from around the world. We support both upcoming researchers early in their careers and senior academics promoting their latest research. If you want to be more present in the academic world and be a part of "New face" on University Positions via an interview about your research/biography please contact us via e-mail: info@universitypositions.eu

Bannerit

Työnantajat voivat lisätä liiketoimintansa ja avointen työpaikkojensa näkyvyyttä linkittämällä bannerin ilmoituksiinsa tai vaihtoehtoisesti omaan verkkosivustoonsa. Bannerit julkaistaan verkostomme ​​kotisivuilla ja avointen työpaikkojen alla näkyvyyden lisäämiseksi ja sellaisen riskin minimoimiseksi, että ehdokas ei huomaisi ilmoitusta.

Formaatti:
Panoraama – 1140 x 240 px
Laaja – 360 x 240 px

Korkean tason työpaikat

Korkean tason työpaikkailmoitusten kautta työnantajilla on mahdollisuus näkyä tietyn ilmoituksen kautta University Positions -verkostomme kotisivulla yhden tai useamman viikon ajan. Tämä lisää tietyn työpaikan kiinnostavuutta ja näkyvyyttä mahdollisille ehdokkaille.

Panorama - 1140x240px

Wide - 360x240px